FINE ART ESKÜVŐI FOTÓZÁS

DÍJNYERTES KÉPEK

TISZTA KÉPEK

Esküvőfotós munkáimat a kiforrott fotózsurnalista stílus jellemzi. Képeimből igyekszem kerek történetet gyúrni, riportfotóval, emberábrázolással, tájképezéssel. Az utómunkámban nincs hókusz-pókusz, hiteles, valódi képeket kaptok, amiken inkább az érzelmek és a fontos pillanatok, mint az utólag hozzáadott effektek a főszereplők.

SZAKMAI PEDIGRÉ

A Magyar Fotóművészek Szövetségének tagja lettem, a szakma további elismerései a Sajtófotó és esküvőfotó pályázatok rangos díjai, félszáz egyéni fotókiállítás és több díjnyertes fotóalbum. Alapító tagja vagyok az ország legjobb esküvőfotósait tömörítő Pillanart Esküvőfotós Szövetségnek és az egzotikus kultúrákba fotótúrákat indító Kincseskamerának.

HOL DOLGOZOM?

Az egész világon vállalok esküvőket. Ugyanolyan örömmel fotózom romantikus vidéki helyszíneken, mint trendi esküvői rendezvényeken Budapesten. Egyre több megbízást kapok Ausztriából, de távoli és egzotikus esküvőkön (London, Irán) is otthonosan mozgom, ezekhez hozzásegít utazási rutinom, illetve angol, német, spanyol és orosz nyelvtudásom.